Рисовий оцет Mizkan Fuji 1л
145 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- +380 (98) 484-20-13
Основна функція оцту при приготуванні страв японської кухні - скріплення водоростей і рису. Без нього улюблені роли і суші не будуть акуратними і міцними, і звичайно, такими смачними.
Готуємо заправку)
У розрахунку на 250 гр сухого рису необхідно:
45 мл рисового оцту,
30 гр цукру,
7 гр солі
листочок водоростей Комбу.
(якщо у вас немає електронних кухонних ваг - орієнтуйтеся по столовій ложці без гірки = 15г)
Перемішайте в окремій каструлі рисовий оцет, цукор і сіль і поставте на вогонь. Не доводячи до кипіння, зніміть з вогню.
Протріть серветкою водорості Комбу (так ви прибираєте зайву сіль). Покладіть водорості в отриману суміш на 10 хвилин і видаліть її з отриманої заправки для рису. Цукор і сіль повинні повністю розчинитися до цього часу.
Заправка готова. Використовуйте її після того, як вона трохи охолоне.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mizkan Group |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Великобританія |
Тип | Оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Термін придатності | 24 міс |
Склад | спиртовий оцет, рисовий оцет, вода, цукор, сіль, патока |
- Ціна: 145 ₴