Локшина рисова 5мм 200г, Bich-Chi
89 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- +380 (98) 484-20-13
Рисова локшина – відмінна альтернатива звичайному відварному рису та макаронам. На відміну від локшини удон, яку отримують з пшениці, цей продукт не містить клейковини. Рисова локшина надзвичайно популярна у Південно-Східній Азії і широко представлена в стравах азіатської кухні.
Локшина не володіє яскраво вираженим смаком, але в поєднанні з соусами і м'ясними стравами вона створює неймовірну композицію, яка розбурхає рецептори і дозволить отримати справжнє задоволення.
Під час приготування рисової локшини слід ретельно стежити за часом варіння, оскільки локшина швидко переварюється, склеюється і втрачає свої гастрономічні властивості.
Виріб виготовляють з рисового борошна. Готовий продукт досить пружний і приємний на дотик. Локшина виглядає як напівпрозорі смужки різної ширини – від 2мм до 3см і довжиною не менше 50см. Цікаво, що в традиційній китайській мові її, як і крохмальну локшину (фунчозу), називають фэньсы, або просто фень. Проте жителі нашої країни відзначають різницю між цими двома поняттями. Фунчоза готується з крохмалю бобів мунг і залишається прозорою після варіння.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.2 кг |
Виробник | Bich-Chi |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Лапша |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основа | Рисова |
- Ціна: 89 ₴