За смаком Японський майонез "Kewpie" м'якше традиційного майонеза, до якого ми так звикли.
Саме його додають у роли.
На основі майонезу можна приготувати Спайсі соус, рецептом якого ми обов’язково поділимося)
Існує багато способів приготування Спайсі соусу. В класичний рецепт входять: гострий соус кімчі та японський майонез. Ікра летючої риби (тобіко) додається для кольору.
Спайсі соус:
Японський майонез - 5 чайних ложок.
Гострий соус кімчі - 1 чайна ложка.
Ікра летючої риби (тобіко) помаранчева - 0,5 чайної ложки.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | Kewpie |
Країна виробник | Японія |
Тип | Майонез |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Термін придатності | 12 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 365 ₴