Топ продаж
Стружка тунця, боніто 50г
89 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
+380 (93) 484-20-13
- +380 (98) 484-20-13
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
В японській кухні багато використовується стружка тунця, яка також називається «боніто». Її готують особливим чином. Філе тунця спочатку варять, для того щоб вийшов зайвий жир, потім коптять і сушать до твердості каменю. І тільки потім роблять саму стружку, стругаючи шматок тунця на спеціальній дошці.
Стружку додають у супи як приправу, на основі стружки роблять ароматні бульйони, додають у другі страви та салати, роблять з нею всім відомі роли Боніто маки.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Китай |
Тип | Риба |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Термін придатності | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 89 ₴