Соєва спаржа в даний час є дуже популярним напівфабрикатом. Даний продукт - штучний, вироблений в процесі вимочування і обробки соєвих бобів. Першим етапом в цьому процесі є виробництво соєвого сиру, потім від нього відокремлюють молоко, доводять його до кипіння і, за допомогою спеціального апарату, знімають молочну пінку. Вона підсушується, і виходить сухий лист, який можна вживати як в сухому вигляді, так і розмочувати, маринувати. На смак соєва спаржа дуже приємна і ніжна. Існує кілька визначень соєвої спаржі. Її називають:
в Китаї - Фучжу;
в Кореї - ююба;
в Японії - доупі.
Фучжу є дуже калорійним напівфабрикатом, так як в 100г сухого продукту міститься 440 кілокалорій. При обробці, наприклад, маринуванні, вона знижується до 150 - 200 кілокалорій.
Соєвий продукт багатий поліненасиченими жирними кислотами, залізом, кальцієм, безліччю корисних речовин і вітамінів, містить дуже багато рослинного білка, який легко засвоюється організмом і дозволяє швидко насититися.
Замінивши в своєму раціоні більш калорійні продукти маринованою соєвою спаржею, ви не тільки отримаєте велику кількість вітамінів і корисних речовин, але і зможете на пару кілограмів схуднути. Вона дарує довге почуття ситості, що перешкоджає переїданню.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 0.5 кг |
- Ціна: 239 ₴