Рисова вермішель – відмінна альтернатива звичайному відварному рису та макаронам. На відміну від локшини удон, яку отримують з пшениці, цей продукт не містить клейковини. Рисова вермішель надзвичайно популярна у Південно-Східній Азії і широко представлена в стравах азіатської кухні.
Вермішель не володіє яскраво вираженим смаком, але в поєднанні з соусами і м'ясними стравами вона створює неймовірну композицію, яка розбурхає рецептори і дозволить отримати справжнє задоволення.
Кулінарне використання рисової вермішелі дуже різноманітне. З неї готують китайські супи, салати, другі страви та гарячі закуски. Для більш виразного смаку додають морепродукти, філе копченої і вареної курки, будь-які види м'яса. В якості заправок і соусів використовують соєвий соус, кисло-солодкий соус чилі, соус на основі оливкової олії.
Під час приготування рисової вермішелі слід ретельно стежити за часом варіння, оскільки локшина швидко переварюється, склеюється і втрачає свої гастрономічні властивості.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.2 кг |
Виробник | Bich-Chi |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Лапша |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основа | Рисова |
- Ціна: 89 ₴